Ελληνικό Χριστιανικό Portal - Greek Christian Portal  
Home Προφίλ Site Map Email
 
 

Επικοινωνία: Απαντήσεις

Sign my GuestBook

View my GuestBook

 
 

Απαντήσεις σε ερωτήσεις

j0115836.gif (173 bytes) j0115836.gif (173 bytes) j0115836.gif (173 bytes)   επισκεπτών του JesusLovesYou.gr
j0115836.gif (173 bytes)
j0115836.gif (173 bytes)

Ομοφυλοφιλία

Ερώτηση: Στη βασιλεία του Θεού δεν έχουν θέση ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτρες, ούτε μοιχοί, ούτε θηλυπρεπείς. Δηλαδή όποιον πλάθει ο Θεός θηλυπρεπή (μικροκαμωμένος, λεπτή φωνή κ.τ.λ.), δεν έχει θέση στη βασιλεία του Θεού;

[ απαντάει ο Φώτης Ρωμαίος ]

Απάντηση

Αγαπητέ φίλε,

Με τη λέξη "θηλυπρεπή" δεν εννοούμε στην περικοπή αυτή τον άνδρα που απλά έχει από την φύση του λεπτή φωνή ή είναι μικροκαμωμένος, αλλά τον άνθρωπο που συνειδητά αλλάζει την φυσική του εμφάνιση και συμπεριφορά για να μοιάσει με το άλλο φύλλο. Ο Λόγος του Θεού (Ρωμαίους 1:24-27) είναι κάθετα αντίθετος με την σεξουαλική συμπεριφορά της ομοφυλοφιλίας και αυτή είναι η διδασκαλία του Λόγου του Θεού.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το πώς χαρακτηρίζουμε ανθρώπους σύμφωνα με τα φυσικά τους χαρακτηριστικά, αλλά θα πρέπει να είμαστε και συνεπείς με τον Λόγο του Θεού στο να αποκηρύξουμε συμπεριφορές, που μπορεί να είναι και αποδεκτές από την κοινωνία σήμερα και περισσότερο αύριο ανάμεσα σε επώνυμους και ανώνυμους, αλλά που σίγουρα δεν συμβαδίζουν με τον σκοπό του Θεού για την δημιουργία των φύλλων και την διαφορετικότητα των λειτουργιών τους.

Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία και σαν τέτοια αντιμετωπίζεται στο Λόγο του Θεού. Είναι βέβαια αμαρτία που η χάρη του Θεού καλύπτει όταν υπάρξει μετάνοια και εξομολόγηση.

Με εκτίμηση

j0115836.gif (173 bytes) επιστροφή στη κεντρική σελίδα με τις ερωτήσεις

 

Σχετικά άρθρα: Ομοφυλοφιλία: είναι έμφυτη;

 

 

Βάλτε στα αγαπημένα σας:

[ JesusLovesYou.gr ]

[ Βιβλική Εγκυκλοπαίδεια ]

[ Βιβλική Ελλάδα ]

 

JesusLovesYou.gr αρχική σελίδα

Link στο JesusLovesYou.gr

 

 

 

 

© JesusLovesYou.gr

Home | Site Map | Επικοινωνία