Ελληνικό Χριστιανικό Portal - Greek Christian Portal
Home Προφίλ Site Map Email
 
 

Αρχική | Προφίλ

Sign my GuestBook

View my GuestBook

 
 

Καλώς ήρθατε στο JesusLovesYou.gr

j0115836.gif (173 bytes) j0115836.gif (173 bytes) j0115836.gif (173 bytes)  ...το απόλυτο Ελληνικό Χριστιανικό Portal
j0115836.gif (173 bytes)
j0115836.gif (173 bytes)

 

[] Αγαπητές μας φίλες, αγαπητοί μας φίλοι,

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τη σελίδα μας. Όπως γρήγορα θα διαπιστώσατε δε πρόκειται για μια συνηθισμένη σελίδα αλλά αρκετά διαφορετική από τις άλλες. Στο περιεχόμενο, στον τρόπο σκέψης αλλά και στο σκοπό της ύπαρξης της. Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας και "ξεφυλλίστε" μία-μία της σελίδες του JesusLovesYou.gr. Πιστεύουμε πως έχετε να διαβάσετε και να δείτε αρκετά χρήσιμα και ενδιαφέροντα. Καλό "σερφάρισμα"!

[Ποιοι είμαστε]

Είμαστε μια μικρή αλλά "δυναμική" ομάδα νέων ανθρώπων που με μεράκι και όρεξη για ζωή θέλουμε να δώσουμε στους γύρω μας αυτό που πηγάζει από την καρδιά μας. Φυσικά σκοπός μας δεν είναι να "συναγωνιστούμε" στο στίβο του διαδικτύου, αλλά να δώσουμε ένα διαφορετικό χρώμα, μια χαρούμενη νότα, ελπίδα για καλύτερη ζωή, να μιλήσουμε για το νόημα της ζωής. Να πάμε κόντρα στο ρεύμα της εποχής μας!

[Σκοπός μας]

Μοναδικός σκοπός μας είναι να μεταδώσουμε τα "καλά νέα" του Χριστού στους γύρω μας. Πιστεύουμε πως τη σημερινή εποχή όπου τα πάντα γύρω μας καταρρέουν, κοινωνία, οικογένεια, ανθρώπινες σχέσεις, ηθική, η παρουσία του Ιησού στη ζωή του καθενός προσωπικά είναι απαραίτητη και επιτακτικά αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Φυσικά ποτέ δε θα προσπαθήσουμε να "προσηλυτίσουμε" κάποιον σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής, ούτε θα σας υποδείξουμε ποια θρησκεία είναι καλύτερη - ο Χριστός δε το έκανε ποτέ αυτό. Απλά θα γράψουμε τη χριστιανική θέση σε κρίσιμα θέματα της κοινωνίας και συγχρόνως θα δώσουμε τα ερεθίσματα για επιστροφή σε μια καθαρή ζωή, στη μελέτη της Αγίας Γραφής και στην ώρα της προσευχής.

[Ιστορικό]

Η ιδέα ενός χριστιανικού portal και στην Ελλάδα, γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2000. Αμέσως, με τον ερχομό του 2001, η ιδέα αυτή άρχισε να μπαίνει σε εφαρμογή και ύστερα από μεγάλη προσπάθεια, το Μάιο του ίδιου έτους, έγινε πραγματικότητα!

[Ευχαριστίες]

Χωρίς τη συμβουλή κάποιων φίλων και ειδικών δε θα μπορούσε να γίνει το site αυτό. Μέσα από τη σελίδα αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν και μας συμπαραστάθηκαν στη προσπάθεια αυτή, αρθρογράφους, τεχνικούς, σκιτσογράφους κ.α. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα site του εξωτερικού που μας παραχώρησαν αφιλοκερδώς θέματα για τις σελίδες μας. Πάνω από όλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Κύριο μας Ιησού Χριστό για όλα όσα πρόσφερε σε μας!

[]

 

[j0115836.gif (173 bytes) Προφίλ από το Α ως το Ω: εδώ ]

JesusLovesYou.gr

Κόντρα στο ρεύμα της εποχής!

JesusLovesYou.gr - Κόντρα στο ρεύμα της εποχής!

 

[ Ψάξτε το JesusLovesYou.gr]
 
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Τα σημαντικότερα και πιο ενδιαφέροντα γεγονότα στην ιστορία του χριστιανισμού


[ κλικ εδώ ]

 

Εγκυκλοπαίδεια της Βίβλου

Η πρώτη on-line Εγκυκλοπαίδεια της Βίβλου στην Ελλάδα. Ένας μοναδικός θησαυρός  []

Ινστιτούτο της Βίβλου

Το μεγαλύτερο ελληνικό club για μια συστηματική και σε βάθος μελέτη της Αγίας Γραφής  []

Βιβλική Ελλάδα

Μια μοναδική μελέτη για την Ελλάδα της Καινής Διαθήκης. Άρθρα, φωτογραφίες...  []

 

 

 

Βάλτε στα αγαπημένα σας:

[ JesusLovesYou.gr ]

[ Βιβλική Εγκυκλοπαίδεια ]

[ Βιβλική Ελλάδα ]

 

JesusLovesYou.gr αρχική σελίδα

Link στο JesusLovesYou.gr

 

 

 

 

© JesusLovesYou.gr

Home | Site Map | Επικοινωνία