Ελληνικό Χριστιανικό Portal - Greek Christian Portal  
Home Προφίλ Site Map Email
 
 

Εσχατολογικά

Sign my GuestBook

View my GuestBook

 
 

Εσχατολογικά

j0115836.gif (173 bytes) j0115836.gif (173 bytes) j0115836.gif (173 bytes)
j0115836.gif (173 bytes)
j0115836.gif (173 bytes)

 

Ποια σημαντικά γεγονότα θα συμβούν στο μέλλον

σύμφωνα με την Αγία Γραφή

[αρχική]   [1 2 3 4 5 6]

 

j0115836.gif (173 bytes) Τι θα συμβεί στη γη μετά την αρπαγή της εκκλησίας;

Αφού η εκκλησία θα έχει αρπαχτεί στους ουρανούς για να είναι αιώνια με το Θεό, και κατά την περίοδο που οι πιστοί θα κρίνονται για τα έργα τους και θα γίνεται ο γάμος του Αρνίου στον ουρανό, πάνω στη γη θα υπάρξουν τραγικά γεγονότα τα οποία θα φέρουν μεγάλη θλίψη και στεναχώρια, τέτοια που προηγουμένως δεν γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα (Ματθ. 24:21). Αυτά τα γεγονότα δεν θα μπορεί κανείς να αποφύγει.

 

j0115836.gif (173 bytes) Η εμφάνιση του Αντίχριστου

Η εμφάνιση του Αντίχριστου θα γίνει για λάβουν μέρος όλα τα τραγικά γεγονότα που θα ακολουθήσουν την αρπαγή της Εκκλησίας του Χριστού. Η Αγία Γραφή τον αναφέρει «άνομο», «άνθρωπο της αμαρτίας», «γιο της απώλειας»... Η παρουσία του θα πραγματοποιηθεί κάτω από την εξουσία του Σατανά, χρησιμοποιώντας τη δύναμή του για να παραπλανήσει τους ανθρώπους με υπερφυσικά γεγονότα και θαύματα (Β’ Θεσ. 2:9-10). Συγχρόνως θα διακηρύξει ότι είναι θεός, θα καθίσει στο ναό του Θεού στην Ιερουσαλήμ για να δοξαστεί. Η αναφορά για την παρουσία του περιγράφεται με τρομερό τρόπο στο βιβλίο της Αποκάλυψης (13:5-17). Ο Ιησούς αναφερόμενος στις τραγικές εκείνες ημέρες είπε: «Θα υπάρξει μεγάλη θλίψη, τέτοια που δεν έχει γίνει από την αρχή του κόσμου ως τώρα κι ούτε μετά θα ξαναγίνει (Ματθ. 24:4-31).

 

j0115836.gif (173 bytes) Ο αριθμός 666

Η αναφορά του αριθμού 666 στη Αγία Γραφή γίνεται στην Αποκάλυψη (13:18) και έχει σχέση με την εμφάνιση του Αντίχριστου και με ότι έχει να κάνει με το διάβολο και το θηρίο στη περίοδο της μεγάλης θλίψης. Σύμφωνα με τα γραφόμενα θα έρθει καιρός που κανένας δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πουλάει αν δεν φέρει το χάραγμα που θα περιέχει το 666 (Αποκ. 13:17,18). Το χάραγμα θα αναγκαστούν να χαράξουν όλοι οι άνθρωποι, είτε στο δεξί τους χέρι είτε στο μέτωπό τους. Εδώ θέλουμε να επισημάνουμε ότι το 666 σαν αριθμός δεν διαφέρει από τους άλλους αριθμούς ούτε είναι κατακριτέος. Η χρήση του από τον Αντίχριστο είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους στις μέρες μας να έχουν μια αρνητική "θέση" απέναντί του.

 

j0115836.gif (173 bytes) Τι πρόκειται να συμβεί την περίοδο της μεγάλης θλίψης

Θα επικρατήσει η ανομία και η αναρχία. Θα εμφανιστούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες. Θα υπάρξει μεγάλη πείνα, λοιμοί, επιδημίες και πόλεμοι μεταξύ των εθνών. Θα γίνουν τρομεροί σεισμοί. Στο αποκορύφωμα των γεγονότων αυτών ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, το φεγγάρι θα χάσει το φως του, τα άστρα θα πέσουν από τον ουρανό και οι ουράνιες δυνάμεις θα σαλευτούν. Τότε θα εμφανιστεί στον ουρανό ο Ιησούς Χριστός πάνω στα σύννεφα με δύναμη και δόξα πολλή (Ματθ. 24:29-30). Ο Κύριος θα κρίνει την οικουμένη.

[]

 

Διαβάστε επίσης:

[] H Δεύτερη Έλευση του Χριστού και η αρπαγή της Εκκλησίας

[] Τι θα συμβεί μετά τη Δεύτερη Έλευση του Χριστού

[] Η Χιλιετή Βασιλεία

[] Η κρίση της οικουμένης

[] Η βασιλεία του Χριστού και η αιώνια ζωή - λογικές απορίες

[] Τι θα συμβεί με το διάβολο και τους απίστους

 

Βάλτε στα αγαπημένα σας:

[ JesusLovesYou.gr ]

[ Βιβλική Εγκυκλοπαίδεια ]

[ Βιβλική Ελλάδα ]

 

JesusLovesYou.gr αρχική σελίδα

Link στο JesusLovesYou.gr

 

 

 

 

 

 

© JesusLovesYou.gr

Home | Site Map | Επικοινωνία