Ελληνικό Χριστιανικό Portal - Greek Christian Portal  
Home Προφίλ Site Map Email
 
 

Δωμάτιο Προσευχής

Sign my GuestBook

View my GuestBook

 
 

Προσευχές Ευχαριστίας

j0115836.gif (173 bytes) j0115836.gif (173 bytes) j0115836.gif (173 bytes)
j0115836.gif (173 bytes)
j0115836.gif (173 bytes)

Προσευχές ευχαριστίας από τους φίλους του JesusLovesYou.gr για προσωπικά θέματα ή απαντήσεις σε αιτήματα προσευχής

[1]

Ημερομηνία: Πέμπτη 7/6/2012

Όνομα: Μανώλης

Email:

Περιοχή: -

Θέμα: Σχέση

Προσευχή: Σε ευχαριστώ αγαπημένε μου Θεέ που άκουσες τις προσευχές μου και το παιδί μου η Ιωάννα βρίσκεται σε μια υπέροχη σχέση αγάπης με τον Λάμπρο. Σε ευχαριστώ και να τους προστατεύεις πάντα.


Ημερομηνία: Σάββατο 21/5/2011

Όνομα: Αθηνά

Email:

Περιοχή: Νέα Μάκρη

Θέμα: Οικογένεια

Προσευχή: Ευχαριστώ τον Θεό γιατί μου χάρισε μία όμορφη οικογένεια. Θα προσπαθήσω να την κρατήσω ενωμένη όσο ζω.


Ημερομηνία: Τετάρτη 6/4/2011

Όνομα: Άννα

Email:

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Θέμα: Οικογένεια

Προσευχή: Ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει δύναμη και ανταπεξέρχομαι στα όποια προβλήματα συναντώ στον γάμο μου. Τον ευγνωμονώ που μου έδωσε δυο παιδιά και έναν πολύ καλό σύζυγο.


Ημερομηνία: Τετάρτη 11/11/2009
Όνομα: Johannes
Email:
[email protected]

Περιοχή: Ελβετία

Θέμα: Άλλο

Ευχαριστία: Ευχαριστώ τον Ιησού Χριστό που με απελευθέρωσε από το "χόρτο", το τσιγάρο, τις μόνιμες αμαρτίες μου, την αμαρτωλή ζωή μου. Ευχαριστώ τον Ιησού Χριστό που μου χάρισε αιώνια ζωή. Ευχαριστώ τον Ιησού Χριστό που μου χάρισε οικογένεια και για όλα τα καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ.


Ημερομηνία: Τρίτη 29/9/2009
Όνομα: Leni
Email: [email protected]

Περιοχή: Ρόδος

Θέμα: Σωτηρία

Ευχαριστία: Ευχαριστώ τον ΚΥΡΙΟ, για τη χάρη Του και την απέραντη Αγάπη Του, για την Σωτηρία που έκανε σε μένα. Το ότι με κοίταξε και με έκλεξε για να έρθω και εγώ, μέσα στον οίκο Του, είναι μεγάλη μου τιμή. Ευχαριστώ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ για την θυσία Του, που βάσταξε όλες τις αμαρτίες μου και ...πέθανε για μένα, για να μου χαρίσει την σωτηρία, που δεν άξιζα και έγραψε το όνομα μου στο Βιβλίο της Ζωής. Τιμή και Δόξα στον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ!!! Δεν φτάνουν τα ευχαριστώ μου... χρειάζομαι αιώνες απο ευχαριστώ για αυτά που έχει κάνει για μένα ο ΚΥΡΙΟΣ!!!!


Ημερομηνία: Σάββατο 18/4/2009
Όνομα: Ευαγγελία
Email: -

Περιοχή: Κρήτη

Θέμα: Υγεία

Ευχαριστία: και για την οικογένειά μου.


Ημερομηνία: Παρασκευή 10/4/2009
Όνομα: Γεωργία
Email: -

Περιοχή: Αθήνα

Θέμα: Σχέση

Ευχαριστία: Ευχαριστώ το Θεό που εισάκουσε τις προσευχές μου. Ο Κύριος να αναλάβει τα πάντα στη ζωή μας, να ευλογήσει τη σχέση μου με το Θοδωρή και να γεμίσει τις καρδιές μας με την αγάπη και την ειρήνη Του. Ποτέ ο Κύριος μας δεν εγκαταλείπει τα παιδιά Του και καμιά προσευχή δεν πάει ποτέ χαμένη.


Ημερομηνία: Παρασκευή 17/10/2008
Όνομα: Μιλίτσα
Email: -

Περιοχή: Λευκωσία, Κύπρος

Θέμα: Οικογένεια

Ευχαριστία: Ευχαριστώ το Θεό για όλα όσα μου πρόσφερε, το σύζυγο, τα παιδιά, τα εγκόνια και Τον θερμοπαρακαλώ να βοηθήσει της κόρης μου της Μαρίνας που είναι για δεύτερη φορά έγκυος να πάει καλά η εγκυμοσύνη της και να γεννήσει υγιές μωρό και η ίδια να είναι καλά. Δόξα, Αίνο, και Ύμνο αναπέμπω στην Παναγία Τριάδα. Τον ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας.


Ημερομηνία: Πέμπτη 27/3/2008
Όνομα: Ελευθερία
Email: -

Περιοχή: -

Θέμα: Θεραπεία

Ευχαριστία: Ευχαριστώ τον Κύριο, για την θεραπεία που μου χάρισε, στο πρόβλημα μου με τον καρκίνο, που με ταλαιπωρούσε ένα χρόνο. Δοξασμένο το 'Όνομά Του.


Ημερομηνία: Δευτέρα 21/1/2008
Όνομα: Άννα
Email:
[email protected]

Περιοχή: Γαλλία

Θέμα: Συγχώρηση

Ευχαριστία: Ευχαριστώ τον Θεό αδέλφια μου διότι μας ανέχεται και μας υπομένει με τα τόσα λάθη και ελαττώματα μας. Προσωπικά ένιωσα δυνατά την παρουσία του στις δύσκολες αλλά και στις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου!!


Ημερομηνία: Δευτέρα 14/1/2008
Όνομα: Νίκη
Email:
[email protected]

Περιοχή: Χανιά, Κρήτη

Θέμα: Οδηγία από τον Θεό

Ευχαριστία: Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία που μου χάρισε, να τον γνωρίζω και να τον κάνω οδηγό μου και σύντροφο μου, σε κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μου.


Ημερομηνία: Πέμπτη 10/1/2008
Όνομα: Γεωργία
Email: -

Περιοχή: Μαρούσι

Θέμα: Γάμος

Ευχαριστία: Ευχαριστώ τον Θεό για τον σύντροφο που μου προσέφερε και αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο την αναμονή μου. Παρακαλώ και για ένα γερό παιδάκι σύντομα για να ολοκληρώσουμε την οικογένειά μας.


Ημερομηνία: Πέμπτη 4/6/2007
Όνομα: Πρόδρομος
Email:
[email protected]
Περιοχή: Ν. Μυλότοπος

Θέμα: Άλλο

Ευχαριστία: Γιατί ότι έχω και είμαι είναι μόνο και μόνο από την χάρη Tου και το έλεος Tου που πηγάζουν από την απόλυτη αγάπη Tου για μένα.


Ημερομηνία: Πέμπτη 29/3/2007
Όνομα: Μάγδα
Email: -
Περιοχή: Σεπόλια

Θέμα: Έρευση εργασίας

Ευχαριστία: Για πολύ καιρό είχα θέσει τον εαυτό μου στην απομόνωση. Μετά από μια ειλικρινή παράκληση στον Κύριο να μου δείξει τον δρόμο που θα με έβγαζε από την μελαγχολία μου εμφανίστηκε μια αξιόλογη πρόταση για εργασία. Άρχισα να συμμετέχω ξανά στην παραγωγική διαδικασία να μπορώ να προσφέρω ξανά στην οικογένεια μου ότι καλύτερο. Ξέρω πως η αλλαγή στην ζωή μου έγινε με την βοήθεια του Ιησού που εισάκουσε την φωνή μου για βοήθεια. Τον ευχαριστώ και ξέρω πως ότι και να χρειαστώ θα είναι πάντα δίπλα μου.


Ημερομηνία>: Τρίτη 19/7/2006
Όνομα: Στέφανος
Email: -
Περιοχή: -

Θέμα: -

Ευχαριστία: Ευχαριστώ τον Θεό που υπάρχει, ευχαριστώ τον Θεό που πιστεύω σ' αυτόν ευχαριστώ τον Θεό για όλα όσα μου έχει μάθει και μου έχει προσφέρει ευχαριστώ τον Θεό που με ακούει. Δοξασμένο το όνομα του στους αιώνες!


Ημερομηνία: Πέμπτη 22/6/2006
Όνομα: Στέλιος
Email: -
Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Θέμα: Γάμος

Ευχαριστία: Ευχαριστώ πολύ τον Κύριο που απάντησε στο αίτημα της οικογενειακής αποκατάστασης και μου χάρισε την ενάρετη γυνή του. Ο Ιησούς Χριστός να σας ευλογεί και να αποκαταστήσει κάθε νέο και νέα που το ζητάει.


Ημερομηνία: Τετάρτη 21/6/2006
Όνομα: Γιάννης
Email: -
Περιοχή: Γαλάτσι

Θέμα: -

Ευχαριστία: Θα ήθελα να δοξάσω τον Θεό για όσα πλουσιοπάροχα μου παρείχε, για το προνόμιο της ζωής που έδωσε σε όλους μας και την δυνατότητα να γνωρίσουμε τον Υιό Του και την Εκκλησία Του. Ελπίζω να εξαντλήσει την υπομονή Του και την μακροθυμία Του μαζί μου και να φυλάει πάντα το παιδί μου και τους ανθρώπους γενικότερα (οικείους και μη).


Ημερομηνία: Δευτέρα 13/6/2005
Όνομα: Βαλεντίνος
Email: -
Περιοχή: Κύπρος

Θέμα: Συγχώρηση

Ευχαριστία: Κύριε σε ευχαριστούμε που δείχνεις τόση φιλευσπλαχνία σε εμάς τους ανάξιους και αμαρτωλούς. Φώτιζε πατέρα τα βήματα μας, να ακολουθούμε πάντα το Άγιο Θέλημα σου. ΑΜΗΝ.


Ημερομηνία: Κυριακή 12/6/2005
Όνομα: Βαλεντίνος
Email: -
Περιοχή: Κύπρος

Θέμα: Συγχώρηση

Ευχαριστία: Κύριε σε ευχαριστώ που συγχωρείς και δέχεσαι εμάς τους ανάξιους αμαρτωλούς!


Ημερομηνία: Παρασκευή 25/3/2005
Όνομα: Δημήτρης
Email:-
Περιοχή: Γέρακας

Θέμα: Συγχώρεση
Ευχαριστία: -


Ημερομηνία: Κυριακή 10/10/2004
Όνομα: Ξένια
Email:-
Περιοχή: Πτολεμαΐδα

Θέμα: Υγεία
Ευχαριστία: Η εγχείρηση της Ελένης πήγε τέλεια! Από ότι φαίνεται είχαμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο καρκίνος δε φαίνεται να απειλεί πλέον τη ζωή της! Είμαστε όλοι ευγνώμονες στο Θεό! Ευχαριστούμε για τις προσευχές σας!


Ημερομηνία: Τετάρτη 17/2/2004
Όνομα: Βαγγέλης-Μαρία
Email: -
Περιοχή: Αγία Βαρβάρα, Αθήνα

Θέμα: -
Ευχαριστία: Ευχαριστούμε το Θεό για το υγιές μωράκι που μας χάρισε. Η αγάπη και το έλεος του Θεού είναι για μας μια καθημερινή εμπειρία!!!


Ημερομηνία: Τετάρτη 11/2/2004
Όνομα: Ξένια
Email: -
Περιοχή: Πτολεμαΐδα

Θέμα: Υγεία
Ευχαριστία: Πριν λίγο καιρό ο Κυριάκος κι η Ελένη είχαν ζητήσει από σας προσευχές για το μωράκι που ο Θεός τους χάρισε καθώς θα έκανα έναν προγεννητικό έλεγχο για να ελέγξουν την υγεία του. Χθες πήραν τα αποτελέσματα και το μωράκι είναι υγιέστατο!!! Ευχαριστούν εσάς και τον Θεό μας!


Ημερομηνία: Παρασκευή 9/1/2004
Όνομα: Φωτεινή
Email: -
Περιοχή: Αθήνα

Θέμα: Σωτηρία
Ευχαριστία: Ευχαριστώ το Θεό για την σωτηρία που έκανε στην οικογένειά μου! Είθε ο Κύριος, να χαρίσει αυτή την ευλογία σε κάθε σπίτι!


Ημερομηνία: Δευτέρα 29/1/2003
Όνομα: Βαγγέλης
Email: -
Περιοχή: Αθήνα

Θέμα: -
Ευχαριστία
: Ευχαριστώ το Θεό για τη Νέα Ζωή που χαρίζει στα παιδιά Του!


Ημερομηνία: Δευτέρα 7/10/2002
Όνομα: Ελένη
Email: -
Περιοχή: Αθήνα

Θέμα: -
Ευχαριστία: Ευχαριστώ το Θεό γιατί υπάρχει και είναι όπως ακριβώς είναι και όχι αλλιώς. Ευχαριστώ το Θεό γιατί πλημμυρίζει τις καρδιές μας με την αγάπη Του. Ευχαριστώ το Θεό γιατί με έμαθε να τον αγαπώ.


Ημερομηνία: Τρίτη 4/6/2002
Όνομα: Ευφροσύνη
Email: [email protected]
Περιοχή: Αθήνα

Θέμα: Έρευση εργασίας
Ευχαριστία: Ευχαριστώ τον Ουράνιο Πατέρα μου γιατί οδηγεί τα βήματά μου στη νέα μου σταδιοδρομία και όλους εσάς που προσευχηθήκατε για μένα. Ο Θεός να σας ευλογεί.


Ημερομηνία: Τρίτη 30/4/2002
Όνομα: Βαγγέλης
Email: -
Περιοχή: Αθήνα

Θέμα: Σωτηρία
Ευχαριστία: Ευχαριστώ το Θεό γιατί ζω καθημερινά κάτω από τη χάρη Του και την υπομονή Του. Η αγάπη Του για μένα είναι απέραντη. Δόξα στο όνομά Του!


Ημερομηνία: Δευτέρα 28/1/2002
Όνομα: Αθανασία
Email: [email protected]
Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Θέμα: Άλλο
Ευχαριστία: Ευχαριστώ το Θεό γιατί το 1993 μετά το τρομερό δυστύχημα που είχα, παρόλο που σε αυτό έχασα την μητέρα μου, έζησα παρά τον σοβαρό τραυματισμό μου και τώρα ζω, είμαι καλά και δουλεύω. Ευχαριστώ το Θεό γιατί μου έφερε στη ζωή μου έναν άνθρωπο με τον οποίο προγραμματίζω να κάνω μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Ευχαριστώ το Θεό για όλες τις ταλαιπωρίες και την δύναμη που μου χάρισε ώστε να αντεπεξέλθω στα προβλήματα. Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις μέρες της ζωής μου αυτές που πέρασαν και αυτές που θα έρθουν, το ίδιο ευτυχισμένες όσο και οι προηγούμενες.


Ημερομηνία: Πέμπτη 10/1/2002
Όνομα: Thomas George
Email: [email protected]
Περιοχή: Australia Melbourne Vic

Θέμα: Σωτηρία
Ευχαριστία: I THANK GOD THAT HI SEND HIS SON FOR MY SIN


Ημερομηνία: Τετάρτη 9/1/2002
Όνομα: Μαρία
Email: -
Περιοχή: Αθήνα

Θέμα: Υγεία
Ευχαριστία: Ευχαριστώ το Θεό για τη βελτίωση της υγείας μου, σε ένα πρόβλημα που έχει κρατήσει αρκετό καιρό. Είμαι σίγουρη πως θα κάνει τέλεια θεραπεία!


Ημερομηνία: Τρίτη 20/11/2001
Όνομα: Χριστιανική Φοιτητική Κίνηση Αγάπης
Email: [email protected]
Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Θέμα: Άλλο
Ευχαριστία: Ευχαριστούμε και δοξάζουμε το Θεό για την απάντησή Του στις προσευχές όλων μας για τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 12/11 έξω από τη Θεολογική Σχολή. Τον ευχαριστούμε για τον πολύ καλό καιρό, για το ξεκάθαρο μήνυμα που δόθηκε στους φοιτητές και για τις επαφές που προέκυψαν. Η παρουσία του Θεού ήταν εκεί και το όνομα του Σωτήρα μας Χριστού υψώθηκε στο χώρο του Πανεπιστημίου. Του δίνουμε όλη τη δόξα!


Ημερομηνία: Δευτέρα 5/11/2001
Όνομα: Μπέτυ
Email: -
Περιοχή: Αθήνα

Θέμα: Προστασία από το Θεό
Ευχαριστία: Ευχαριστώ τον Κύριο γιατί σε ένα τροχαίο ατύχημα που είχα πριν λίγο καιρό, δεν επέτρεψε να σκοτωθώ αλλά απλά να τραυματιστώ ελαφρά.


[1]

 

[]

 

[ Δωμάτιο προσευχής: αρχική ]

 

 

Βάλτε στα αγαπημένα σας:

[ JesusLovesYou.gr ]

[ Βιβλική Εγκυκλοπαίδεια ]

[ Βιβλική Ελλάδα ]

 

JesusLovesYou.gr αρχική σελίδα

Link στο JesusLovesYou.gr

 

 

 

 

© JesusLovesYou.gr

Home | Site Map | Επικοινωνία