Ελληνικό Χριστιανικό Portal - Greek Christian Portal  
Home Προφίλ Site Map Email
 
 

[] Γυναίκα: αρχική

Δωμάτιο Προσευχής

Μελέτη της Βίβλου

Η δική σας γνώμη

Επικοινωνία

Sign my GuestBook

View my GuestBook

   

Η προσευχή της μέλλουσας μητέρας

21η εβδομάδα

 

Χρήσιμες πληροφορίες για το μωρό

Αν και ο ρυθμός ανάπτυξης του μωρού σας έχει ελαττωθεί, τα διάφορά οργανικά του συστήματα ωριμάζουν. Τώρα πια ζυγίζει 300 γραμμάρια και το μήκος του έχει φτάσει τα 20 εκατοστά περίπου.

 

 

Προσευχή

 
 

Κύριέ μου αγαπημένε,

Σε δοξάζω μες απ' την καρδιά μου γιατί Εσύ είσαι ο Δημιουργός του σύμπαντος. Σε δοξάζω γιατί είσαι ο κύριος του ουρανού και της γης. Σε δοξάζω γιατί με τόση αγάπη δημιούργησες τον άνθρωπο σύμφωνα με τη δική σου εικόνα και του έδωσες πνοή απ' τη δική σου και όλα όσα χρειάζεται για να ζήσει πάνω στη γη. Σε ευχαριστώ γιατί έστειλες τον Ιησού Χριστό να σταυρωθεί πάνω στο σταυρό. Σ' ευχαριστώ γιατί έγινε και δικός μου προσωπικός Σωτήρας και τώρα εγώ πλυμένη και καθαρισμένη με το αίμα Του μπορώ να πλησιάζω στα Άγια των Αγίων Σου και να έχω επικοινωνία μαζί Σου.

Κύριέ μου σήμερα θάθελα μέσα απ' την καρδιά μου να Σ' ευχαριστήσω γιατί εσύ ο Δημιουργός του σύμπαντος χρησιμοποίησες εμένα για να δημιουργήσεις μια καινούργια ζωή πάνω στη γη. Κύριέ μου Σε δοξάζω γιατί αυτό είναι ένα δώρο ανεκτίμητο. Καθώς αισθάνομαι το μωράκι μου να κινείται μέσα μου, κάθε μέρα και πιο ζωηρά, συγκινούμε και δεν έχω λόγια να Σ' ευχαριστήσω. Κύριέ μου από τώρα σε Σένα το αφιερώνω, μαζί με το σύντροφο που Εσύ μου χάρισες να γίνει ο πατέρας ου παιδιού αυτού.  Βοήθησε Κύριε το μωράκι μου να γεννηθεί με καλή υγεία, όμως πάνω απ' όλα να είναι ένα παιδί που από μικρή ηλικία θα θελήσει να ακολουθήσει Εσένα. Να δεχτεί τον Ιησού Χριστό Σωτήρα του και Λυτρωτή του ώστε να προστατευθεί από τον πονηρό. Βοήθησε εμένα Κύριε να μπορέσω να οδηγήσω το παιδάκι αυτό στα δικά Σου πόδια, βοήθησέ με να εμπιστευτώ απόλυτα τη ζωή του σε Σένα Κύριε, γιατί αν είναι στα δικά Σου χέρια δε χρειάζεται να φοβάμαι τίποτα. Πάνω απ' όλα Κύριε Σε παρακαλώ, να ενεργήσεις Εσύ στη ζωή Του ώστε να θελήσει να υπηρετήσει Εσένα και με τη δική του ζωή να μπορέσει να ελκύσει ψυχές στην ουράνια βασιλεία Σου.

Σ' ευχαριστώ Πατέρα μου γιατί Εσύ ακούς την προσευχή μου και πιστεύω ότι θα κάνεις, για το παιδί αυτό, πολύ περισσότερα απ' όσα Σου ζητάω.

Στ' όνομα του Ιησού Χριστού, Αμήν.

Φρίντα Τσίνογλου, μητέρα 1 παιδιού

 

Το εδάφιο της εβδομάδας

"Όλα σου τα παιδιά απ' τον Κύριο θα διδάσκονται και θα 'ναι η ευτυχία τους μεγάλη." (Ησαΐας 54:13)

 

επιστροφή

 

 

Βάλτε στα αγαπημένα σας:

[ JesusLovesYou.gr ]

[ Βιβλική Εγκυκλοπαίδεια ]

[ Βιβλική Ελλάδα ]

 

JesusLovesYou.gr αρχική σελίδα

Link στο JesusLovesYou.gr

 

 

[] Βιογραφίες

γυναικών της Αγίας Γραφής από την Εγκυκλοπαίδεια της Βίβλου

[διαβάστε εδώ]

 

 

© JesusLovesYou.gr

Home | Site Map | Επικοινωνία