Ελληνικό Χριστιανικό Portal - Greek Christian Portal  
Home Προφίλ Site Map Email
 
 

[] Γυναίκα: αρχική

Δωμάτιο Προσευχής

Μελέτη της Βίβλου

Η δική σας γνώμη

Επικοινωνία

Sign my GuestBook

View my GuestBook

   

Η προσευχή της μέλλουσας μητέρας

37η εβδομάδα

 

Χρήσιμες πληροφορίες για το μωρό

Το μωρό σας εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να παίρνει βάρος, ακόμα και τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης. Την εβδομάδα αυτή ζυγίζει περίπου 2,9-3 κιλά, ενώ το μήκος του είναι γύρω στα 47 εκατοστά.

 

 

Προσευχή

 
 

Πατέρα μου, Σ' ευχαριστώ για το μωρό που βρίσκεται στα σπλάχνα μου. Σ' ευχαριστώ γιατί το κεφάλι του έχει πάρει θέση και είναι έτοιμο για τον τοκετό. Σ' ευχαριστώ γιατί μου δίνεις αυτό το μεγάλο δώρο να βιώσω την εμπειρία της μητρότητας. Ξέρω πως ενώ πλησιάζει η στιγμή του τοκετού ο διάβολος θα θελήσει να πειράξει βάζοντάς μου ανησυχίες και φόβους για την ώρα εκείνη, για μένα και το μωράκι μου. όμως κάθε φωνή αποθάρρυνσης, άγχους και αμφιβολίας ξέρω ότι δεν προέρχεται από σένα αλλά από τον εχθρό μας. Θέλω να αναπαύομαι στα δικά σου λόγια πως δε θα με αφήσεις και δε θα με εγκαταλείψεις.

Προσεύχομαι επίσης για μένα και το σύζυγό μου να μπορέσουμε να βοηθήσουμε το παιδί μας να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό σαν σωτήρα του, το φέρνουμε από τώρα σε Σένα και σου ζητάμε να το ευλογήσεις.

Κύριε παρακαλώ ακόμα δυνάμωσε το σύζυγό μου την ώρα του τοκετού, στήριξε τον γιατί θα το έχει ανάγκη εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή και δίνε του δύναμη ώστε να ηγείται στην οικογένειά μας και να είναι πρότυπο πιστού ανθρώπου για το παιδί του.

Αννέτα, μητέρα 2 παιδιών

 

Το εδάφιο της εβδομάδας

"Εσύ έφτιαξες όλη την ύπαρξή μου, με ύφανες μες στην κοιλιά της μάνας μου. Σ' ευχαριστώ που μ' έκανες πλάσμα σου τόσο θαυμαστό-όλα όσα κάνεις είν' εξαίσια κι εγώ αυτό πολύ καλά το ξέρω (Ψαλμός 139:13,14)

 

επιστροφή

 

 

Βάλτε στα αγαπημένα σας:

[ JesusLovesYou.gr ]

[ Βιβλική Εγκυκλοπαίδεια ]

[ Βιβλική Ελλάδα ]

 

JesusLovesYou.gr αρχική σελίδα

Link στο JesusLovesYou.gr

 

 

[] Βιογραφίες

γυναικών της Αγίας Γραφής από την Εγκυκλοπαίδεια της Βίβλου

[διαβάστε εδώ]

 

 

© JesusLovesYou.gr

Home | Site Map | Επικοινωνία