Ελληνικό Χριστιανικό Portal - Greek Christian Portal  
Home Προφίλ Site Map Email
 
 

Γνώρισε το Θεό

 

 
 

Προσωπική γνωριμία με το ΘΕΟ

j0115836.gif (173 bytes) j0115836.gif (173 bytes) j0115836.gif (173 bytes)
j0115836.gif (173 bytes)
j0115836.gif (173 bytes)

 

[3 από 5]

 

3

Ο Ιησούς Χριστός είναι η μοναδική λύση στο πρόβλημα της αμαρτίας του ανθρώπου. Αυτός μπορεί να σε συμφιλιώσει με το Θεό και να αποκαταστήσει τη σχέση σου μαζί Του

 

Επειδή πέθανε για μας

"Ο Θεός... έδειξε την αγάπη Του για μας, γιατί ο Χριστός έδωσε τη ζωή του για μας, ενώ ζούσαμε ακόμα στην αμαρτία" (Ρωμαίους 5:8)

"Γιατί κι ο Χριστός υπέμεινε το πάθος μια για πάντα για τις αμαρτίες μας, ένας δίκαιος για χάρη των αμαρτωλών, για να μας φέρει κοντά στο Θεό" (Α' Πέτρου 3:18α)

Επειδή αναστήθηκε

"Ο Ιησούς... αναστήθηκε για τη σωτηρία μας" (Ρωμαίους 4:25β)

"Ο Χριστός πέθανε, σύμφωνα με τις Γραφές, για τις αμαρτίες μας, ενταφιάστηκε και... αναστήθηκε την τρίτη ημέρα και εμφανίστηκε στον Κηφά, έπειτα στους Δώδεκα. Έπειτα εμφανίστηκε σε περισσότερους από πεντακόσιους..." (Α' Κορινθίους. 15:3-6)

Επειδή είναι ο μόνος δρόμος προς το Θεό

Λέει ο Ιησούς: "Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν πάει στον Πατέρα εκτός αν περάσει από μένα (Ιωάννης 14:6)

''Από κανέναν άλλο δεν μπορεί να προέλθει η σωτηρία ούτε υπάρχει άλλο πρόσωπο κάτω από τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους με το οποίο να μπορούμε να σωθούμε" (Πράξεις 4:12)

Το σκίτσο δείχνει ότι ο Θεός πήρε την πρωτοβουλία και γεφύρωσε το χάσμα που χώριζε τον άνθρωπο από τον Εαυτό του. Ο Ιησούς Χριστός πέθανε πάνω στο Σταυρό στη δική μας θέση και άνοιξε το δρόμο για να πλησιάσουμε το Θεό

Σωτηρία μέσω του Ιησού Χριστού

 

 

[Όμως δεν φτάνει μόνο να ξέρεις αυτές τις αλήθειες...]

 [ 1 2 3 4 5 ]

 

 

Βάλτε στα αγαπημένα σας:

[ JesusLovesYou.gr ]

[ Βιβλική Εγκυκλοπαίδεια ]

[ Βιβλική Ελλάδα ]

 

JesusLovesYou.gr αρχική σελίδα

Link στο JesusLovesYou.gr

 

 

 

 

© JesusLovesYou.gr

Home | Site Map | Επικοινωνία